ΑΝΑΚΩΧΗ…ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GALLAGHER

Written by on January 10, 2018

Όπως φαίνεται, η ειρήνη μεταξύ των αδερφών Liam και Noel Gallagher… είχε μικρή διάρκεια ζωής!

Τον περασμένο μήνα, οι ιδρυτές του θρυλικού συγκροτήματος Oasis είχαν αφήσει να φανεί στο Twitter ότι πλέον έχουν αρχίσει να μιλάνε και μπορεί να περνούσαν μαζί τις γιορτές. Θα το έλεγες και χριστουγεννιάτικο θαύμα!

Βέβαια, επειδή η ζωή των ροκ σταρ δεν μπορεί να είναι τόσο μελιστάλαχτη, δεν πρόλαβαν να περάσουν οι γιορτινές μέρες και το twitter γέμισε σεντόνια με μπηχτές, ειρωνίες και προσβολές.

Ο νέος γύρος αντιπαράθεσης φαίνεται να ξεκίνησε με αφορμή μια ιντερνετική συνέντευξη που παραχώρησε ο Νoel ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στην Αυστραλία, όπου ούτε λίγο ούτε, πολύ “άδειασε” τους καλλιτέχνες διαλέγουν να ηχογραφούν κομμάτια σε συνεργασία με άλλους τραγουδοποιούς.

“Δες, από τον Richard Ashcroft [The Verve] και τον ίδιο τον δικό μας [Liam], μέχρι τον γ**ώ-Ed Sheeran και τον τυπάκο από τους One Direction [Harry Styles], όλοι έχουν μια στρατιά συνθέτες να τους περιμένει από πίσω”, δήλωσε ο Noel, και ποιος είδε τον Liam και δεν τον φοβήθηκε, αφού τον πήρε και αυτόν η μπάλα του σχολιασμού.

Άστραψε και βρόντηξε στο twitter ο frontman των Oasis, που είχε συνεργαστεί με τους Andrew Wyatt και Michael Tighe στο solo album του “As You Were”, κατηγορώντας τον αδερφό του επί παντώς επιστητού, από το παρελθόν, εώς την τωρινή του τουρνέ.

Και όταν ένας χρήστης ρώτησε τον Liam τι έγινε με την ανακωχή, απάντησε λακωνικά πως έλαβε τέλος.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atlantis 105.2 FM

Current track
TITLE
ARTIST

Background